content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Şub

Siyasiler Neden İnkarcılık Yaparlar?

Yerel seçimler yaklaştıkça adaylar hakkında daha çok şey yazılacak. Çok şey söylenecek. Adaylar kendi aleyhlerinde olduğunu düşündüğü iddiaları yalanlayacaklar. Sonuna kadar inkar etmeyi tercih edecekler. Sonra ortaya belgeler konulduğunda, belgelerin sahte olduğunu ardından da kendilerine karşı bir komplo yapıldığını iddia edecekler. Anlayacağınız, iddialara karşı iddialar ortaya sürecekler.

Bel altı çalışanların ise iddialarını belgelemek diye bir dertleri de olmayacak. Onlar için amaca ulaşmak için her yol mubah olacak. Her yolu amaçları için deneyenler kendilerine karşı aynı bel altı uygulamaları olduğunda ise yandım Allah diyerek ortalıkta kendilerini anlatmaya çalışacaklar.

Seçim kampanyası başlamış gibi gözükse de, asıl kampanya il genel ve belediye meclis üyeleri açıklandığında başlamış olacak. Ve bu sefer de asıl kıyamet kopacak. Düşünün Beylikdüzü AK Parti ilçesinde belediye başkanlığı, il genel ve belediye meclis üyeliği için müracaat eden insan sayısı yaklaşık 175 kişi. Seçilebilecek sırada yer alacak insan sayısı 20'yi geçmeyecek. Yaklaşık 150 kişi ise, iyi bir sıralamada yer alamadıkları için fırtınalar koparacaklar.   

Saflar değişecek, küfürler ve hakaretler havada uçuşmaya başlayacak.

İstifalar, emeklerini görmeyenler için söylenecek sözler ortalığı karıştıracak.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı da mı komplo içersinde?

Neden bunları anlatıyorum? Beylikdüzü CHP Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Vecdet Öz için aday adaylığını açıkladığı günden beri birçok iddia ortaya atıldı. 

Bunlardan en önemlisi, BBP MYK Üyesi olduğuna dair olandı. CHP Belediye Başkan Adayı Öz ne yaptı? Söylenenleri yalanladı. Bana söylediğini yazayım. "Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın, Belediye Başkan adayı olduğumda hakkımda yalan olan iddiaları gündeme getirdi. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu tarafından verilen belge elimde. Parti üyesi olmadığımı ve MYK'da görev almadığımı kendi imzasıyla ortaya koyuyor."

CHP Belediye Başkan adayı Öz'ün adaylığı kesinleşince ne oluyor? Belgeler ortaya saçılmaya başlıyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 30 Ocak 2009 tarihli belgesinde ne yazıyor? "Vecdet Öz'ün BBP'nin 15 Nisan 2007 tarihinde yapılan büyük kongresinde MYK asil üyeliğine seçildiği, 14 Mayıs 2007 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığımıza ulaşan kongre evrakında MYK asil üyeliği ile birlikte istifasının da bildirildiği anlaşılmıştır.

Doğruyu söyleseydi ne olurdu?

CHP Belediye Başkan Adayı Vecdet Öz şimdi ne diyecek? Komplo… Biz ne diyeceğiz? Hadi canım sen de…  Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı da komplonun içersinde mi? Neden siyasetçiler doğruyu söylemezler? Yapılması gereken; doğruyu söylemek olsaydı, bugün Öz'ün prestiji daha yüksek olmaz mıydı?

Öz, kendisi için BBP üyeliği iddiaları gündeme geldiğinde inkar etmeyip, doğru deseydi ne olurdu? Belge ne diyor? Asil üyeliğine seçilmiş ancak bir ay sonra istifa etmiş.

Vecdet Öz ne diyor? Komplo…

Öz, yazdıklarımızdan dolayı bizi mahkemeye verecekmiş. Kendisine ve yandaşlarına söyleyeceğimiz şudur. Durmayın. Hemen mahkemeye gidin. Ama şunu bilin. Biz yalan yazmıyoruz. Belgesiz hiç birşeyi kimse hakkında yazmadık.Bugünden sonrada yazmayacağız.

Tüm siyasiler tarafından bilinmesini istiyoruz.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

4 Kere Cevaplanmış to “Siyasiler Neden İnkarcılık Yaparlar?”

  1. 1
    hasan gürelliler Says:

    Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
    Vecdet Öz isimli adayın BBP üyeliği yargıtaycada ortaya çıkarıldı. Beylikdüzü ilçesindeki hiçbir demokrat ve sol görüşlü insan bu adaya oy vermeyecektir. CHP kazanabileceği bir ilçeyi yanlış adayda inat ederek kaybediyor

  2. 2
    Seyfi Şahin Says:

    Ali Paracı senin para karşılığı haber yaptığını tüm Beylikdüzü seçmeni biliyor.... MHP li aday Velittin Küçük seni bayağı ihya etti, etmeseydi gazete ve TV in batıyordu son anda paçayı yalan haber yaparak kurtardın.... Vecdet Öz onurlu, dürüst bir adaydır, yazdığın herşey yalan.

  3. 3
    Ada Says:

    Karaladığın adamın CV sine gözat ve utan

    Y.Doç. Dr. Vecdet Öz
    Bulunduğu Bürokrasi Görevleri:
    • 1990-1993 İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fak. Kan Bankası Müdürü,
    • 1993-1995 T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürü,
    • 1995-1998 T.C.Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Müsteşarı,
    Büroksi Görevlerinde Alınan Takdir ve Teşekkür Belgeleri:
    • Sağlık Bakanı'nın verdiği görev teşekkür belgesi,
    • Türkiye Tüm Muhtarlar Derneği Genel Merkezinin verdiği yılın başarılı bürokratı belgesi,
    • Zeytinburnu İlçe Kaymakamlığının verdiği görev takdir belgesi,
    • Balkan Klinik Laboratuvarlar Birliği'nin bilimsel teşekkür belgesi.
    Bürokrasi Görevi Süresince Gerçekleştirdiği Ulusal Projeler:
    • İçme ve Kullanma Sularının ıslahı, "Plastik Damacana Tüp Su" projesinin tasarlanarak hayata geçirilmesi, ülke geneline yaygınlaştırılması ve su Sanayii'nin çağdaş üretime geçirilmesi.
    • Eski tip motorların çevre ve dolayısı ile insan sağlığına olan olumsuz etkilerinin araştırılması, havaya yaydıkları zehirli gazların belirlenmesi, yeni motor teknolojilerinin bu amaçla mukayese edilmesi ve motorlu taşıtlarda eksoz emisyon ölçümünün yapılarak denetimin ülke geneline yaygınlaştırılması.
    • Açıkta satılan gıdaların men edilmesi amacı ile gıda denetim yöntemlerinin geliştirilmesi, denetimlerin ülke geneline yaygınlaştırılması ve tüm gıda sanayi'nin FDA standartlarında üretime geçirilmesi.

    • İlaç sanayinde kullanılan teknolojinin ve üretimin kontrol edilmesi ve uluslar arası standartlara (GMP) yükseltilmesi.
    • Hava Kalite Kontrol Yasaları'nın hazırlanması, havayı kirleten ajanların belirlenmesi, modern enerji üreten sistemlerin kontrollü olarak yaygınlaştırılması ve eski teknolojilerin men edilmesi.
    • Halen tam anlamı ile gerçekleşmemiş ve gerçekleştirilmesi gereken bir proje ise organize sanayi bölgelerinde faaliyette bulunacak olan online bağlantılı "Akademik Bilgi Bankası" kurulması ve üretimin Üniversite işbirliği ile yapılması ve denetimi projesidir.
    Üniversite'de Kazandığı Yeterlik Belgesi, Diploma ve Akademik Ünvanlar:
    • 10.06.1983 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Milrobiyoloji Anabilim Dalı tarafından "Viroloji" konusunda verilen yeterlik belgesi
    • 24.02.1984 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Mikroorganizma ve Kültür Koleksiyonları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Mantar Hastalıklarının Tanısı" konusunda verilen yeterlik belgesi
    • 28.02.1988 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Diploması
    • 12.12.1993 İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Doktora Diploması
    • 01.11.1993 İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Y.Doç. Dr Ünvanı
    Üniversite'deki İdari Görevleri:
     İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı (07.03.2003-halen devam ediyor)
     İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi (01.12.1999-08.05.2007)

    Üniversite'deki Eğitim-Öğretim Faaliyetleri:
    A-Tez Danışmanlığı :
    1.Yüksek lisans.Tez öğrencisi Hüseyin Çakan, Danışman Öz V.1996. Hastane ve hastane dışı otopsi olgularında bronşial mukus ve kalp kanında postmortem olarak saptanan gram negatif çomakların sayısı ile morgda kalma sürelerinin karşılaştırılması. (Tamamlandı ).
    2.Doktora.Tez öğrencisi Mukaddes Öztürk , Danışman Öz V.2005. Memba sularının üretim anından başlayarak tüketim sonuna dek mikrobiyolojik olarak incelenmesi. (Tamamlandı ).
    3.Doktora.Tez öğrencisi Ümran Özkan , Danışman Öz V.2005. Gıda yasalarının adli bilimler açısından değerlendirilmesi. (Tamamlandı ).
    4. Yüksek lisans. Tez öğrencisi Deniz Yıldırım(Alkaç) , Danışman Öz V. 2006. 2003-2004 Öğretim yılında İstanbul ili ilk öğretim okullarında bakteriye bağlı üst solunum yolu enfeksiyon kaynaklarının araştırılması. ( Tamamlandı ) .
    5. Doktora Tez öğrencisi Hüseyin Çakan, Danışman Öz V. 2006. Visseral Leishmaniasis Tanısında Karşılaşılan Sorunlar. (Tamamlandı).
    6. Yüksek Lisans Tez Öğrencisi Yasemin Tiritoğlu, Danışman Öz V. 2011.Toplu Taşıma Araçlarında Epidemiyolojik Araştırma (Tamamlandı).
    7. Doktora Tez Öğrencisi Şükriye Karadayı, Danışman Öz V. 2011.Yemek Fabrikalarına Ait Ürünlerin Adli Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi (Tamamlandı).
    B-Verdiği Dersler:
    1. Adli-Mikrobiyoloji Dersi., İ.Ü. Adli Tıp Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrecilerine.
    2. Adli Entemoloji Dersi. ., İ.Ü. Adli Tıp Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrecilerine.
    3. Sağlık Mevzuatı Dersi., İ.Ü. İstanbul Tıp Fak. ve Cerrahpaşa Tıp Fak. 6. Sınıf Kırsal Hekimlik Stajı Öğrencilerine.

    Hazırlamış Olduğu Bilimsel Tezler:
    1. Tıpta Uzmanlık Tezi:
    Çeşitli muayene maddelerinden izole edilen Enterobacter cinsi bakterilerde tür tayini. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı.(1988)
    2. Doktora Tezi:
    HLA doku tiplendirmesiyle babalık tayini üzerinde araştırma.İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü.(1993)
    Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Yayınları:
    A) Araştırmalar (Makaleler):
    1. Çetin E T, Gürler N, Öz V.1986. Nocardia brasiliensis'in etken olduğu bir akciğer nokardiyozu vakası. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi, 16 (2-3): 50-54.
    2. Tunç M, Tellaloğlu S, Anğ Ö, Koçak T, Akıncı M, Öz V. 1986. Akut gonokoksik üretrit'in tedavisinde tek doz cefotaxime uygulaması. Türk Üroloji Dergisi, 12 (1): 29-34.
    3. Anğ Ö, Öz V, Tellaloğlu S, Tunç M. 1986. Providencia stuarti'nin etken olduğu idrar yolu infeksiyonları. Türk Üroloji Dergisi, 12 (2): 221-226.
    4. Yücel K, Berker E, Anğ Ö, Demirci G, Öz V. 1987. Çeşitli rehabilitasyon hastalarının üriner infeksiyonlarında seftriakson sodyum kullanımı ile aldığımız sonuçlar. Ankem Dergisi, 1 (4): 447- 451.
    5. Öner A, Anğ Ö, Öz V, Kural A R, Yalçın V, Gürtuğ A, Erözenci A. 1988. Ampıcıllın-sulbactam'ın üriner infeksiyonlara etkisi. Türk Üroloji Dergisi, 14 (3): 319-328.
    6. Öz V, Anğ Ö. 1989. Çeşitli muayene maddelerinden izole edilen Enterobacter türleri. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi, 19 (2-3): 95-101.
    7. Şener B, Ziylan Ş, Akmut T, Tolun H, Öz V, Yılmaz E. 1991. Kornea maküler distrofili bir ailenin klinik,histolojik ve immunolojik yönden araştırılması. Türk Oftalmoloji Dergisi, no 21, s 268-274.
    8. Atik M, Öz V. 1991. Çeşitli muayene maddelerinden izole edilen Mycobacterium fortuitum ve Mycobacterium xenopi. Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Hastanesi Dergisi, no 18, s 10-13.
    9. Demiroğlu C, Mutlu H, Öz V, Yavuz H, Ersanlı M, Yazıcıoğlu N. 1992. Romatizmal kalp hastalıklarında HLA- A, B, DR antijenleri. İstanbul Tıp Fakültesi Dergisi, no 55, s 181-196.
    10.Güven K C, Gürakın N, Akıncı S, Bektaş A, Öz V. 1994. Metachromatic method for the assay of cas ın town and sea water. Ata Pharmacentica Turcica, 36 (4): 136-140.
    11. Öz V, Köksal S, Çelik Ş, Vehid S, Erel C, Kiremitçiğil A, Erginöz H. 1995.İstanbul'da kaynak sularının mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi. Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Dergisi, 5 (4): 35-40.
    12. Erel C, Öz V. 1995. Ansefalit riski sebebi ile Türkiye'de kızamık epidemiyolojisi. Türk Hijyen ve Biyoloji Dergisi, 52 (1): 55-60.
    13. Yurdun T, Öz V. 1995. A study on aflatoxins in various foods, spices and feedstuffs by high performance Iiquid chromatography. Journal of Faculty of Pharmacy of İstanbul Üniversity, n 31, pp 11-16.
    14. Puralı N, Öz V, Balcıoğlu İ. 1996. Calculation of the reversal potential of the Na+/Ca++ exchanger through the time course of the calcium paradox: A model study. Turk J. Med. Sci, n 26, pp 87-93.
    15. Çakan H, Kocazeybek B, Öz V. 1996. Hastane ve hastane dışı otopsi olgularında bronşial mukus ve kalp kanında postmortem olarak saptanan gram negatif çomakların sayısı ile morgda kalma sürelerinin karşılaştırılması. Adli Tıp Bülteni, 1 (2): 68-73.
    16. Öz V, Köksal S, Çelik Ş, Kiremitçigil A, Toprak N, Erginöz E, Erginöz H. 1996. İstanbul'da su istasyonlarında satışa sunulan içme sularının mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi. V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Bildiri Kitabı, s 457- 460.
    17. Miroğlu N, Öz V, Çelik Ş. 1996. Zehirlenme olgularında şüpheli gıdaların bakteriyolojik analizi. Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Dergisi, 6 (3): 44.
    18. Mat A, Yurdun T, Tümkar Z, Ayanoğlu A, Öz V. 1996. Mantar zehirlenmelerinde kanda HPLC ile a-amanitin miktar tayini. Marmara Üniversitesi Eczacılık Dergisi, 12 (1): 1-8.
    19. Yurdun T, Birbir M, Peker İ, Öz V. 1997. Hazır çorbalarda aflatoksinlerin yüksek basınçlı sıvı kromotografisi ile araştırılması. Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, no 10-13, s 1-7.
    20. Peker İ, Çiloğlu F, Öz V, Birbir M. 1998. Drinking water analyses of Kadıköy district ın İstanbul., Türk Hijyen ve Deneysel Biyololoji Dergisi, 55 (2): 113-120.
    21. Kocazeybek B, Çakan H, Öz V, Sönmez B. 1998. Düşük sıcaklık gaz plazma sterilizason yöntemi: Hidrojen peroksit gaz plazma sterilizasyonu. Ankem Dergisi,12 (1): 94-99.
    22. Canbakan B, Canbakan M, Öz V, Tuncer M, Demir M. Blindness as a complication of hepatic encephalopaty., Wien Med Wochenschr. 2001. 151 (18-20): 477-80. PMID: 11817261 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    23. Çalışkan R, Masatlıoğlu S, Aslan M, Altun S, Sarıbaş S, Ergin S, Uç E, Köksal V, Öz V, Atlas K, Freşko İ, Kocazeybek B. 2004 . The relationship between arthritis and human parvovirus B infection. Rheumatol Int. 10.1007/s00296-004-0494-5 (1-9). PMID: 15322815 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    24. Öner Y A , Ahangari T, Artinyan E, Öz V , Kocazeybek B . 2004. A Research on Asymptomatic Bacteriuria in 14- to 17- Year-Old Female Students. Urol Int. 73:325-328. PMID: 15604577 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    25. Öz V , Sarıbaş S , Temurhan S , Karhan G , Seyhun Y , Altun S , Aslan M Kocazeybek B. 2004 . Prokalsitonin ve erken sifiliz tanısı. İnfeksiyon Dergisi. 18 (4): 421-427.
    26. Temurhan S, Sarıbaş S, Öz V, Aslan M, Çakan H, Çalışkan R, Karatoka B, Bahar H, Kocazeybek B. Nisan 2005. Sifiliz Serolojisinde Treponema pallıdum Antijenleri: İstanbul Populasyonunda Kesitsel Bir Çalışma. İnfeksiyon Dergisi (Turkish Journal of İnfection). 19(2):127-204.

    27. Kocazeybek B, Oner Y.A., Turksoy R, Babur C, Cakan H, Sahip N, Unal A, Ozaslan A, Kılıc S, Saribas S, Aslan M, Taylan A, Koc S,Dirican A, Uner H.B.,Oz V,Ertekin C, Kucukbasmaci O, Torun M.M. 2009.Higher prevalence of toxoplasmosis in victims of traffic accidents suggest increased risk of traffic accident in Toxoplasma-infected inhabitants of Istanbul and ist suburbs. Forensic Science İnternational 187 (2009) 103-108. PMID: 19356869 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    28. Cakan H, Iscan M.Y.,Oz V, Aslan M,Karayel T.M., Cakir I, Uner H.B. Brief Communication. Coping with visceral leishmaniasis in Turkey. Saudi Med. J. 2009; Vol. 30(11). PMID: 19882066 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    29. Cakan H, Saribas S, Oz V, Polat E, Aslan M and Kocazeybek B. Patients with suspected visceral leishmaniasis in Istanbul. African Journal of Microbiology Research Vol.4(1) pp. 103-109, January, 2010.
    B) Posterler:
    1. Mat A, Yurdun T, Ayanoğlu A, Öz V. 1994. Determination of a-amanitin in serum by HPLC in cases of mushroom polsonining. First International Meeting on Pharmacy and Phanmaceuctical Sciences, n 4-7, pp 143.
    2. Öz V, Miroğlu N, Morgül M, Boduroğlu P, Öztürk N. 1994. Salmonella typhi empyema -a case of a fact. Balkan Journal of Clinical Laboratory,1 (2): 62.
    3. Öz V. 1995. Mikrolenfositotoksisite yöntemi ile HLA doku tipi tayini ve babalık tayininde kullanılması. 8.Ulusal Adli Tıp Günleri Yayını, s 59-64.
    4. Öz V, Köksal S, Çelik Ş, Erginöz E, Erginöz H, Kiremitçigil A, Erel C.1995.İstanbul'da içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi. 5.Ulusal İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Kongre Kitabı, no 23, s 63.

    5. Öz V, Balcıoğlu F, Çelik Ş, Kiremitçigil A, C.Erel. 1995. İstanbul deniz suyu örneklerinin mikrobiyolojik değerlendirmesi. 5.Ulusal infeksiyon Hastalıkları Kongresi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Kongre Kitabı, no 23, s 64.
    6. Miroğlu N, Öz V, Boduroğlu P. 1995. Taşıyıcılık kontrollerinden izole edilen Shigella türleri ve antibiyotik duyarlılıkları. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi, no 21, s 76.
    7. Miroğlu N, Öz V, Gürkan İ. 1995. Pseudomonas aeruginosae suşlarının imipenem'e in vitro duyarlılıkları. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi, no 21, s 84.
    8. Öz V, Köksal S, Çelik Ş, Vehid S, Erginöz H, Erel C, Kiremitçiğil A. 1995. İstanbul'daki kaynak sularının mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Kongre Kitabı, no 23, s 64.
    9. Miroğlu N, Öz V, Çelik Ş. 1995. Zehirlenme olgularında şüpheli gıdaların bakteriyolojik analizi. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Kongre Kitabı, no 23, s 63.
    10. Çakan H, Kocazeybek B, Öz V. 1996. Hastane ve hastanedışı otopsi olgularında bronşial mukus ve kalp kanında postmortem olarak saptanan gram negatif çomakların sayısı ile morgda kalma sürelerinin karşılaştırılması. II. Adli Bilimler Kongresi Özet Kitabı, s 64.
    11. Öz V, Çakan H, Kocazeybek B, Aslan M. 2001. E. coli O157: H7'nin çiğ köftelerde araştırılması, Klimik 2001 X. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongre Kitabı, s 292-293.
    12. Özkan Ü, Öz V, Özdemir B, İris M. 16-19 Mayıs 2002. Renklendirici katılmış gıdaların Adli Tıp Kurumu 5. İhtisas Kurulu tarafından ilgili tüzük ve yönetmeliklerle değerlendirilmesi. T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu yıllık Adli Tıp toplantıları Program Kitabı poster 63, s 14. Antalya.
    13. Özkan Ü, Öz V. 16-19 Mayıs 2002. Gıda katkı maddelerinin toksikolojik açıdan değerlendirilmesi. T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu yıllık Adli Tıp toplantıları Program Kitabı poster 64, s 14.Antalya
    14. Polat E, Çakan H, Çetinkaya Z, Öz V, Altındiş M, Altaş K. 4-9 August 2002 - Vancouver, Canada. Cutaneous Leishmaniasis in Afyon, Turkey. The Tenth İnternational Congress of Parasitology, Abstracts p 315, PB-247.
    15. Özkan Ü, Öz V, Çakan H, Kurt K, Atasoy S. September 2003. The Importance of Forensic Medicine in Legal Pursuits of Food Alleged as Against the Food Legislation. Forensic Science International, An international journal dedicated to the applications of medicine and science in the administration of justice, p 331, vol. 136 Suppl. 1.
    16. Öztürk M, Öz V, Çakan H, Özkan Ü, Kurt K, Atasoy S. September 2003. Microbiologic Assessment of Spring Water in Istanbul. Forensic Science International, An international journal dedicated to the applications of medicine and science in the administration of justice, p 390, vol. 136 Suppl. 1.
    17. Öz V, Öztürk M, Çakan H, Atasoy S. June 3-6.2004 . Microbiologic Standarts of Spring Water in Istanbul. 2nd Annual Meeting of Balkan Academy of Forensic Sciences, p 65., Serres, Greece.
    18. Abaci-Kalfoğlu E , Çakan H , Öz V , Atasoy S. 2-5 June 2005. The Role of Bacterial DNA as a PCR ınhibitor. 3 rd Congress of the Balkan Academy of Forensic Sciences, Abstract book, p 91, Constanta , Romania.
    19. Cakan H, Oz V, Karayel M. 7-12 November 2005. Microbiologic Analysis of Regarding the Quality for Raw meatballs. International Forensic Science Symposium. Tapei- Taiwan. 236 pp.
    20. Sarıbaş S, Öz V, Temurhan S, Karhan G, Aslan M, Seyhun Y, Altun S, Kocazeybek B. 1-4 Nisan 2004. Prokalsitonin ve Primer Sifilizin Tanısı. 1. Ulusal Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Sempozyumu.
    21. Saribas S, Temurhan S, Oz V, Aslan M, Caliskan R, Cakan H, Karatoka B, Bahar H, Kocazeybek B. 2-5 April 2005. Comparison of Western-blot test with FTA-ABS test as confirmatory test in syphilis cases: a cross-sectional study in Turkish population country. 15 th European Congress of clinical Microbiology and infectious Diseases.
    22. Saribas S, Oz V, Temurhan S, Karhan G, Seyhun Y, Altun S, Aslan M, Kocazeybek B. 2-5 April 2005. Procalcitonin and the diagnosis of early syphilis. 15 th European Congress of clinical Microbiology and infectious Diseases.
    23. Cakan H. and Oz V. February 18-23, 2008. Visceral Leishmaniasis in Turkey: Sociocultural Issues in Forensic Epidemiology. Proceedings American Academy of Forensic Sciences. Annual Scientific Meeting Washington. DC. G10, 252 pp.
    24. Kocazeybek B, Oner Y.A., Turksoy R, Babur C, Cakan H, Sahip N, Unal A, Ozalan O, Kilic S, Aslan M, Taylan A, Saribas S, Koc S, Oz V, Kucukbasmaci O, Dirican A, Uner H.B., Ertekin C. June 19-22, 2008. Latent Toxoplasmosis Frequency Found in Subjects Involved in Traffic Accidents: A Retrospective Case-Control Study in Turkey(in the City of Istanbul and Its Suburbs). 13 th International Congress on Infectious Diseases. Kuala Lumpur, Malaysia. ISE.485, 114 pp.
    25. Cakan H, Saribas S, Oz V, Polat E, Aslan M, Kocazeybek B. March 9-12, 2010. Patients with suspected visceral leishmaniasis in Istanbul. 14 th International Congress on Infectious Diseases (ICID) Abstrcts. Organized by the International society for Infectious Diseases. MIAMI, FLORIDA.USA. 82.007,e439 pp.
    C) Sözel Bildiriler:
    1. Çetin E T, Gürler N, Öz V. 1985. Nocardia brasiliensis'in etken olduğu bir akciğer nokardiyozu vakası. Kükem Dergisi, 8 (2): 158.
    2. Tunç M, Tellaloğlu S, Anğ Ö, Koçak T, Akıncı M, Öz V. 1985. Akut gonokoksik üretrit'in tedavisinde tek doz cefotaxime uygulaması. Türk Üroloji Dergisi, 11(3): 224.
    3. Anğ Ö, Öz V, Tellaloğlu S, Tunç M. 1985. Providencia stuarti'nin etken olduğu idrar yolu infeksiyonları. Türk Üroloji Dergisi, 11 (3): 225-226.

    4. Yücel K, Berker E, Anğ Ö, Demirci G, Öz V. 1987. Çeşitli rehabilitasyon hastalarında seftriakson sodyum kullanımı ile aldığımız sonuçlar. Ankem Dergisi, 1(2): 154.
    5. Öner A, Anğ Ö, Öz V, Alıcı B, Kural A R, Solok V, Ataus S. 1987. Chlamydia ve Ureaplasma'nın etken olduğu genital infeksiyonlar'da oflaxacin'in etkisi. 9. Türkiye Üroloji Kongresi. Üroloji Dergisi Özel Sayısı, no 13, s 90.
    6. Özkan Ü, Özdemir B, Öz V, Başkan T, Çakan H. 16-19 Mayıs 2002. Gıda zehirlenmelerinin hukuki boyutu. T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu yıllık Adli Tıp toplantıları Program Kitabı, 3. oturum s 7.
    7. Polat E, Çakan H, Çetinkaya Z, Öz V, Altındiş M, Altaş K. 5 Haziran 2002. Afyon'da Deri Layşmaniyazı. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti toplantısı 4. sunumu.
    Yöneticiliğini Yaptığı Bilimsel Projeler:
    1. T.C. İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Yürütücü Sekreterliği'nin T-1211/01112001 sayılı ve "Türkiye'de memba sularının üretim anından başlayarak tüketim sonuna dek mikrobiyolojik incelenmesi " konulu bilimsel proje 2003 yılında başarı ile tamamlanmış ve ilgili makam tarafından 1860 sayı ve 09.04.2003 tarihli memnuniyet ve tebrik yazısı gönderilmiştir.
    2. T.C. İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Yürütücü Sekreterliği'nin T-567/02122004 sayılı ve ,"2003-2004 Öğretim yılında İstanbul ili ilk öğretim okullarında bakteriye bağlı üst solunum yolu enfeksiyon kaynaklarının araştırılması " konulu bilimsel proje.
    Uluslararası Bildiri Kitaplı Toplantılarda Panel Başkanlığı:
    Second Meeting of the Balkan Clinical Laboratory Federation.,21-24 September 1994., Istanbul Publıc Healt Instıtute., (Başkan).

    T.C. Sağlık Bakanlığı Adına Katıldığı Uluslararası Resmi Toplantılar:
    1. 50. Dünya Sağlık Asamblesi., 5-14 Mayıs 1997., İsviçre/Cenevre., (Türk heyeti başkan yardımcısı)., http:www.didb.sağlik.gov.tr/yayınlar/ASAMBLE2.htm Döküman sayfa no. 1-37.
    2. Ekonomik İşbirliği Örgütü (ECO) Toplantısı., 25-26 Ağustos1998., KKTC/Girne., (Türk heyeti başkanı). http:www.didb.sağlik.gov.tr/teskilat/brifing98.htm Döküman sayfa no. 8.
    3. Küba İle Sağlık Alanında İşbirliği Toplantısı., 8-16 Mart 1997., Havana/Küba., ( Türk heyeti başkan yardımcısı)., http:www.didb.sağlik.gov.tr
    4. DSÖ 47. Avrupa bölge komitesi toplantısı., 15-19 Eylül 1997., İstanbul., (Türk heyeti başkan yardımcısı ve delege)., http:www.un.org.tr./who/av_turkheyet.htm
    Konuşmacı Olarak Katıldığı Paneller ve Seminerler:
    1. HLA Doku tipi tayini ve uygulama alanları.,Hemşirelik hizmetleri müdürlüğü eğitim etkinlikleri.,Öz V., 2.1.1991., İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fak., İstanbul.
    2 Şüpheli babalar arasında gerçek biyolojik babanın saptanması., Öz V., 25-29 Eylül 1991., VI. Ulusal Adli Tıp Günleri., Panel kitapçığı s. 21-27., Muğla.
    3. Bilirkişilikte kurumlararası işbirliğinin önemi., Öz V., 16-20 Ekim 1995., 8. Ulusal Adli Tıp Günleri., Panel kitapçığı s. 39., Antalya.
    4. İstanbul'da hava kirliliği ölçümleri., Öz V., 25 Ocak 1995., ISSOS'95 İstanbul S.O.S. veriyor semineri., CNR Uluslararası fuarcılık merkezi toplantı salonu., İstanbul.
    5. Turizm'de sağlığın önemi., Öz V., 24 Mayıs 1997., T.C. Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği 'Turizm 97 ilkbahar Valiler toplantısı'., Toplantı kitapçığı s. 19 24.,Belek/Antalya.

    Uluslararası Toplantılarda Bilimsel Komite Üyeliği:
    • Black Sea Dıab Meetıng., October 30th-November Ist., 1997., Istanbul-Turkey
    Katıldığı Bilimsel Araştırmalar:
    • İstanbul'da 1990-1995 yılları arasında hava kirliliği bakımından farklı bölgelerde solunum semptomları araştırması.,1995., İ.Ü. İstanbul Tıp Fak. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Sağlık Bakanlığı İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü ortak çalışması., İstanbul.
    Yayınlarının Kullanıldığı Bilimsel Çalışmalar (Atıflar):
    1.İstanbul sularının sağlık yönünden genel değerlendirilmesi. Prof.Dr.Mustafa Samastı. 1999. İstanbul bulaşıcı hastalıklarla savaş derneği kitabı. Yayın no: 14. Atıf yapılan kaynak no: 7 ve 8.
    2.İstanbul sularının mikrobiyoloji yönünden değerlendirilmesi. Uzm.Dr.Fatma Köksal. 1999. İstanbul bulaşıcı hastalıklarla savaş derneği kitabı. Yayın no: 14. Atıf yapılan kaynak no: 31, 36 ve 40.
    3.İstanbul'da su istasyonlarında satılan içme sularının indikatör ve patojen barsak bakterileri yönünden incelenmesi. Uzm.Dr.Fatma Köksal, Prof.Dr.Mustafa samastı. 1999. İstanbul bulaşıcı hastalıklarla savaş derneği kitabı. Yayın no: 14. Atıf yapılan kaynak no: 8.
    4.Türkiye'de memba sularının üretim anından başlayarak tüketim sonuna dek mikrobiyolojik incelenmesi. İ.Ü. araştırma fonunca desteklenen tez projesi. Projeye temel oluşturan kaynaklarda atıf yapılan kaynak no: 5 ve 6.
    5. Nocardia astroides'in etken olduğu bir akciğer infeksiyonu olgusu. Meral Bülüç, Betigül Öngen, Nezahat Gürler. Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi. (2003) 33:273-277.
    Bilimsel Dergide Danışmanlık:
    • Adli Tıp Kurumu Adli Tıp Dergisi ( Journal Of Forensic Medicine ) Danışma kurulu üyesi.

    Yayın Komisyonu Üyeliği:
    • İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Yönetim Kurulu'nun 04.03.2004 tarih ve 3 sayılı toplantısında alınan karar gereği Enstitü yayın komisyonu üyeliği görevine seçilmiştir.
    Çeşitli Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Toplantılara Katılım Belgeleri:
    • II.Ulusal Kemoterapi Kongresi (2-4 Haziran 1987)
    • Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Vakfı Tranplantasyon Kursu (30-31 Ekim 1989)
    • V. Ulusal Böbrek Hastalıkları ve Transplantasyon Kongresi (1-3 Kasım 1989)
    • The Second Meeting Balkan Clinical Laboratory Federation (21-23 September 1994)
    • Antibiyotik Kemoterapi Günleri II. Simpozyum (2-4 Mayıs 1995)
    • 5. Ulusal İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi (4-6 Eylül 1995)
    • 8. Ulusal Adli Tıp Günleri (16-20 Ekim 1995)
    • 2. Adli Bilimler Kongresi (13-16 Mayıs 1996)
    • Çevre Bakanlığı III. Çevre Şurası (4-6 Aralık 1996)
    • Thır European Academy of Forensic Science Meeting (22-27 September 2003
    • Adli Bilimler Balkan Akademisi Kongresi (3-6 Haziran 2004)
    • Scientific-Clinical Meeting (22-23 March 2005)
    Üniversite Kurucu Üyeliği Görevi:
    • Haliç Üniversitesi kuruculuğu görevi.
    TÜBİTAK-TEYDEB Projelerinde Hakemlik ve Yürütücülük Görevi:
    • 3090751 numaralı Hidrojen Peroksit Gaz Plazma Sterilizatörü Geliştirilmesi Projesinde Hakemlik görevi. 05.12.2009.
    • 710077 numaralı Ameliyathane Foglama Solüsyonu Geliştirme Projesinde Hakemlik görevi. 13.12.2010.
    Kitap Çevirisi:
    • Adli-Mikrobiyoloji Ders Kitabı. Roger G. Breeze, Bruce Budowle, Steven E. Schutzer. (Forensic Mikrobiyoloji), Kitap çevirisi. Öz V. Nobel Tıp Kitabevleri. 2011.

  4. 4
    Beylikdüzü Rant Çeteleriyle Mücadele Ekibi Says:

    Heyecanlanma Ali efendi, görüyoruz ki epeyce sinirlerin bozulmuş, bu söylediklerini hakim huzurunda bizlerin de bulunduğu ortamda sana yönelteceğimiz soruları da cevaplayarak ifaden de tekrarlarsın! Ama hukuki bir görüş belirtmek gerekirse bu söylediklerin inan seni kurtaramaz, sen en iyisi gelirken bir de avukat getir zira işin zor. Yukarıda parayla haber yaptığını kendi ağzınla itiraf etmişsin, basın yasasına göre bu suçtur ve taraflı haber yapmaktır, diğer bir ifadeyle yanlı basın olmak ya da satılmış basın olmaktır. Basın kamu yararına hizmet veren ve reklam gelirleriyle ayakta kalan bir kuruluştur, tarafsız ve yansız haber ve program yapmak zorundadır. Sen kendi ağzınla suçunu itiraf ediyorsun! “ Bu suc mu? Canli yayinlar parali yapilyor oz efendi…” şeklindeki ifaden alenen suçtur ve tarafımızdan mahkemede kullanılacaktır. Ayrıca bu yazıları Vecdet hoca değil biz hukukçuları olarak gurup adına yazıyoruz. Vecdet hocayı da yukarıda suçlamışsın ve bu konuda da seni mahkemede ispata çağıracağız, varsa elinde belgeleri mahkemeye getir eğer getiremezsen yandın, bize bayağı tazminat ödeyeceksin, yazdıklarına dikkat et suçun büyüyor. Bizler kaleminle tehdit edip sindirdiğin kişilere benzemeyiz bunu ileride göreceksin, bu kez hukuken nasıl bir kayaya çarptığının farkında değilsin. Yazdığın her cümle suç ve işimize gerçekten çok yarıyor ağzına sağlık. Ayrıca biz şu anda herhangi bir siyasi partiye değil bilakis hangi partiye mensup olursa olsun çete ve çeteye çıkar amaçlı hizmet edenlerle mücadele ediyoruz, bu suçlu CHP’li de olabilir ve doğru söylemişsin çete kapsamı içinde diğer partililerle birlikte CHP’li de var ve biz o söylediklerinden de davacıyız. Fezlekede AKP, MHP, CHP’liler, seninde aralarında bulunduğun basın mensupları, iş adamları, bürokratlar, mafya ve daha bir sürü menfaat bağlantılı rantçı var. Senin bu bölgede cemaz ül evvelinden bu günlere gelişine dek geçirdiğin evrimi inceliyoruz, zaman içinde kimlerle birlikte neler yaptığın ve halen neler yaptığın hakkındaki çalışmamız kısa süredeki tamamlanacak. Şu ana dek edindiğimiz bilgi ve belgeler gerçekten çok ilginç! Elimizdeki bilgilerle inceleme talep edeceğiz! Bakalım bu güne dek edindiklerinin ve hesap hareketlerinin hesabını nasıl vereceksin. Ayrıca bizler satılmış basınla ve basın mensuplarıyla program yapmayız, ancak mahkemede hakim huzurunda görüşürüz ve adli gelişmeleri de tarafsız basınla paylaşırız. Bizler çok sabırlıyız ve bu işler mesleğimiz çok zevk alarak uğraşıyoruz, merek etme uzun süre bizden hukuki olarak kurtulman mümkün olmayacak……



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank