content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Mar

Hitler”e Göbek Atan Dişi Ajanlar

Tarihte etkili olmuş “dişi ajanlar” yazıp Google girdim. Karşıma Mata Hari’den başlayarak, binlerce örnek yazı çıktı. 

Demek ki, ajanlar, komplolar hayatımızın ayrılmaz parçası olmuş.

Hani bazen, bırak şu komplo teorilerini diyoruz ya… Biz bıraksak, komplo teorileri bizi bırakmıyor.

Amerika ve Batının ağır saldırısı altında olan ülkemizde, gizli servislerin düzenlediği komplolar, kullandığı ajanlar gündemin bir parçasını oluşturuyor.

Bu kadar çok komplonun varlığı, iktidar kavgasında, iktidarın yabancı servisleri de kullanarak, karşıtlarını ortadan kaldırmak için yürüttüğü savaşımdan kaynaklanıyor.

Cemaat egemenliğini kesin olarak ilan edebilmesi için kendine karşı tüm güçleri tasfiye etmesi gerekiyor. Kendi dışındaki dini cemaatler de dâhil.

Siyasi iktidarın,  9 yıllık karşıtlarını yok etme sürecine bakarsak, şöyle bir planın işlediğini görüyoruz.

Saldırılacak mevzileri küçük olarak benimsemek, o mevzii düşürdükten sonra diğer daha büyük mevzi-e saldırmak şeklinde yürütmektedir.

Hatırlayacak olursak, başlangıç yıllarında, Batılı liberallerin, bölücü Kürtlerin ve diğer toplum kesimlerinin desteğini alarak, hatta CHP ve MHP’nin desteğini olarak, tertiplerine girişmişti.

Bu desteğin ne denli önemli olduğunu hatırlatmak için bir cümle; Tayyip’in Başbakan olması için CHP Anayasa değişikliğinde AKP’ye destek verdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de MHP’nin desteğini almıştı. Şimdi her ikisini de kökten yok etmek için savaş veriyor.

Bunları önceleri cepheyi nasıl dar tuttuğunu, bir cephedeki işini bitirince öteki hasmına doğru yöneldiğini anlatmak içindir.

Bağımsızlık ve Kemalizm’in çelik çekirdeği Doğu Perinçek’i içeri alırken, diğerleri “suçları varsa yargı önünde aklansınlar” diyorlardı. Şimdi ise Baykal ve Kılıçdaroğlu’nu, daha doğrusu CHP’yi yok etmeyi planlıyorlar. Sonunda sıranın CHP’ye geleceğini Perinçek çok anlatı ama pek duymak istememişlerdi.

Darbe demokrasi safsatası kullanılarak, Kemalistlerin ve Ordunun Kemalist kanadının yok edilmesinde de bu palan uygulanmıştır. Ordunun ve Atatürkçülerin bir kısmını yanlarına alarak, diğerlerini suçlu ve darbeci gibi göstermişlerdi.

Daha sonra da Kemalistlerin ve Ordunun tamamı üzerine saldırdı.

Özetlersek, Baykal’ı kullandılar sonra da bir komplo ile işini bitirmişlerdi. Ancak geride bıraktıkları bir sorunun ileride başlarına bela olacağını düşünmüş olacaklar ki, ikinci bir operasyonda ısrarlı görünüyorlar.

Şimdi de cemaatin dışındaki tarikatlar ve dini guruplar seyrediyor.

Diktatörlük kendisinden başka bir güç istemez. Hatta kendisine benzeyen güç bile olsa. Çünkü iktidarın nimetlerini başka guruplar ile paylaşmak istemez.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

2 Kere Cevaplanmış to “Hitler”e Göbek Atan Dişi Ajanlar”

  1. 1
    Cahit KARAÇ Says:

    Güzel kardeşim, erkeği bozan dişi. Dişiyi bozan da erkektir. Ne yazık ki, dünyada hayat hep böyle kurgulanmıştır. Kadınsız ev , hiç ev olur mu? Olmayacağına göre, işi cıvıtıp rayından çıkarmanın en kolay yolu kadın, erkek arasına girmektir. İşte bizim toplumumuz insanı da her zaman olduğu gibi, hep işin en kolay olanını seçip yapıyor.
    Onun için herkesin güzel ve ahlaklı yaşamasını tavsiye ederim.

  2. 2
    Cahit KARAÇ Says:

    DÜNYADA GİYİLEBİLECEK EN GÜZEL ELBİSE, GÜZEL AHLAKTIR.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank